Enkronan 21/22

ÅRETS VIKTIGASTE MATCH
Nu måste vi alla ställa upp och samla enkronor!

När vi möter Visby/Roma hemma den 20/2 kommer vi att genomföra vår enkrona-match denna säsong, vilket innebär att vi frågar alla samarbetspartners och supportrar om de vill vara med och stödja vår verksamhet. Vi kommer att räkna all publik och spelare under en hel helg (torsdag-söndag, 20/2-23/2). Vi kommer att ha ett tak på totalt 2500kr för en enkrona. Det går att välja mellan Enkrona (max 2500kr), Tvåkrona (max 5000kr) eller Trekrona (max 7500kr).

Alla företag som är med och stöttar deltar i en utlottning av sargreklam inför nästa säsong (värde 20 000kr), och privatpersoner deltar i utlottningen av säsongskort Guld, totalt 4st (värde 20 000kr).

För att verkligen lyckas så måste vi alla ställa upp och hjälpa till med att fråga alla vi känner. Om du känner någon som du tror vill vara med så är det bästa sättet att du själv frågar och om du får ett positivt svar så informerar du bara undertecknad eller Basse på kansliet om detta. Vi behöver namn och mailadress, samt vilken typ av krona det handlar om (Enkronan, Tvåkronan eller Trekronan). Anmäl er till kansliet på kansli@krifhockey.se eller till Per på per.mattsson@krifhockey.se.

Det går även bra att anmäla er genom att fylla i formuläret som ni hittar på länken nedan, då skickas det en anmälan till kansliet. I vanlig ordning så publiceras alla namnen på dem som är med i enkronan på nedan länk, så om ni vill vara annonyma så meddela det i anmälan.

https://www.hockeyettan.se/krifhockey/partner/enkronan/

Har ni några frågor är ni självklart välkomna att höra av er.

Nu gör vi allt för att samla så många enkronor som det bara är möjligt!

ALLTID OAVSETT!

KRIF – Hela Ronnebys lag!

Bästa hälsningar,

Per Mattsson
Marknadsansvarig
KRIF Hockey

Anm. Om det blir restriktioner på grund av Corona så kommer ett fiktivt antal åskådare att räknas.