Viktig bortaseger

Vi åkte idag till Köping för match mot Köping HC, ett lag vi aldrig tidigare mött i seriesammanhang.

En 22 man stark trupp och alla spelare i truppen tillgängliga utom Svarven,Carlsson och Larsson som inte kunde komma till spel pga sjukdom och skada.

Wow, va skönt att vinna och ta med sig 2 p hem efter en svår bortamatch som vi trots allt kontrollerade väl sett över hela 60 minuter men mål utdelningen fanns inte där. I första perioden tar vi ledningen med 1-0 genom ett fint spel där comebackande Niklas Lehmann presenterade sig direkt genom passet till Måns Kruger som skickar in pucken otagbart för Ehnerot i Köpings mål. Vi skulle nog gjort fler mål på de chanser som skapades i första perioden men lite oskärpa i det avgörande skedet för att sedan göra säsongens bästa mellanakt även om Köping kvitterar. Så i den sista perioden står det och väger, vi reder ut utvisningen vi drabbas av med mindre än 5 min kvar, Hugo Haas i målet står för 96,3 räddnings procent och håller oss kvar vid 1-1. Matchen går till OT där vi bara behöver 1.07 för att avgöra genom Söderberg tillsammans med Finn-Olsson och Lucas Eriksson.