Förstärkning på backsidan

Robin Holm ansluter till KRIF Hockey och förstärker backsidan

Robin är 28 år och kommer senast från Division 3. Innan dess så har Robin gjort drygt 272 matcher i hockeyettan med Borlänge HF och Halmstad Hammers.

Emil Ivansson om Robin:

– Robin var nere och tränade med oss förra veckan för att vi skulle få se honom och han skulle få känna på nivån igen. Vi tycker han visade upp en bra sida och det kändes bra även för Robin. Han är en pucksäker right-back som är bra på skridskorna. Vi har velat bredda på vår backsida under ett tag men inte känt att vi har hittat rätt. Men när Robin var hos oss så kändes det kanon. Vi är väldigt glada att ha Robin hos oss i KRIF Hockey!

Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Läs mer om Robin på EliteProspects: Robin Holm

Välkommen till KRIF Robin!

Alltid Oavsett!

Foto: Bildbyrån