Vinst med 4-3 borta mot Enköping

En seger är alltid en skön seger. Till slut studsade pucken med oss efter att varit emot oss  i den tredje perioden där vi ärligt skulle ha avgjort matchen, men det är ju hockey!

1:a perioden var riktigt dålig från våran sidan och vi skall vara glada att tillställningen var 1-1 genom styrningsmål av Oskar Söderberg framför kassen efter 15.37. Vi är softa och bekväma i vårt uppförande, gör inte jobbet enligt gameplan.
Inför den andra lovade vi varann att ta på blåstället och börja kriga.
Vi kommer ut och är mycket bättre påkopplade och tar ledningen 3.30 in på andra efter en fin spelvändning på framspel av Lucas Eriksson till Järvelin som tar sig innanför blå och går på kassen och trycker in sitt första mål i Vallentuna dressen, ledning 2-1.
Sedan fortsätter vi att vara aggressiva och täta och vi får på nytt utdelning med hårt arbete framför målvakt Hagmans kasse där Marcus Andersson snappar upp en målvaktsretur och sätter 3-1 efter 17.09.
Så inför tredje perioden så skall vi spela avslappnat och gå för det men istället blir det lite spänt och stressigt och sedan får Enköping sin reducering till 2-3 13.12 in på perioden från ingenstans och därefter 3-3 efter mindre än en minut från senaste målet på en studs i plexit rakt ut framför kassen och Cederberg  i Enköping tackar och tar emot enkelt, men det är ju lite sorgligt att Bachohallens sarg är i så dåligt skick att det skall påverka spelet på detta sätt.

Hur som helst så blir det en fjärde period och våra spelare har bestämt sig för att bärga de 2 poängen hem till Vikingaborgen.
Efter 54 sekunder så är det Järvelin som bjuder tillbaka en pass genom en diagonalpuck i anfalls zonen till Lucas Erikssons tejp och han gör inget misstag utan sätter pucken distinkt bakom en chanslös Hagman och segern skrivs rättvist till 4-3.
Vallentuna hakar på mot topp 3, nu på en fjärde plats då man passerade just Enköping med en match mer spelad dessutom och nu har vi rejäl känning på tredje platsen. Helgens matcher kan ge 6 poäng och då är man att räkna med.
Kom upp till hallen på lördag och söndag och se riktig hockey.