Skön seger med 5-3 mot Tegs SK

-Vi vinner tredje perioden och matchen för att vi bestämmer oss för att gå för segern efter vår timeout, sammanfattar nöjd Tränare Magnus Kullerback efter matchen.

Vallentuna tar en ny viktig seger och besegrar Tegs SK i eftermiddagens match med 5-3 efter 1-0, 2-3,2-0.
Det var upplagt för en spännande eftermiddag/kväll i Vikingaborgen och det blev ju väldigt mycket detta innan slutsignalen ljöd efter tredje perioden.

Vallentuna tog tak i taktpinnen och hade initiativ i den första perioden men det var Teg genom sina sylvassa spelvändningar som hotade framför en storspelande Hugo Haas i Vallentunas mål. 1-0 i PP1 efter 8.11 gjordes genom Tobias Ericsson som bombade in 1-0.
I den andra perioden blev det hela 5 mål och ställningen var 3-3 inför sista perioden. Vallentunas mål i mellanakten gjordes av Marcus Andersson och Viktor Trojmar, 3-1 målet var i SH1.

Så i den tredje perioden var det ställningskrig och jämna steg fram till powerbreak efter 10.15 då Vallentuna satte in en växel till och tog dessutom TO efter 16.53 och 17.02 trycker Lukas Paulsson in ett av sina viktigaste mål till 4-3 ledning och sedan gör Järvelin sitt andra mål i rad i tom kasse till segersiffrorna 5-3.

-Så skön seger och lite revansch på bortamatchen mot Tegs SK då vi också ledde men tappade segern i OT, så nu gör vi någonting riktigt bra och har tredje platsen inom räckhåll och imorgon skall vi ta revansch på Vännäs, avslutar nöjd Tränare Mikael Österblom.