Felix Tengvall förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Wesley´s Kiosk en förlängning av Felix Tengvall

Emil Ivansson om Felix:

– Felix visade redan förra året vad han kunde i kvalet, och jag tycker att han har motsvarat sina förväntningar. Han har haft sin första seniorsäsong och har lärt sig mycket från det. Han är en tävlingsmänniska och det behövs på den positionen. Jag är övertygad om att han kommer bli bättre och bättre. Vi är väldigt glada över att kunna knyta upp Felix ytterligare en säsong!

Felix om att förlänga med KRIF:

– Fantastiskt roligt att få skriva på ett nytt kontrakt. Känner att jag har kommit bra in i föreningen och gillar den starkt. Inför kommande säsong känner jag mig revanschsugen både personligt och lagmässigt. Jag vet att jag har mer att ge på denna nivån och det vill jag visa nästa säsong!

Läs mer om Felix här: https://www.eliteprospects.com/player/350805/felix-tengvall

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula