Tim Bothén förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Finansia en förlängning av Tim Bothén

Emil Ivansson om Tim:

– Tim tycker jag har imponerat denna säsong med sitt spel i bägge delarna, defensivt visste vi vad han kunde, men han har även visat på en fin offensiv förmåga. Han är skicklig med pucken och tar bra beslut där ute hela tiden. Han är användbar över hela banan och vi är självklart glada att han fortsätter sin resa hos oss.

Tim om att förlänga med KRIF:

– Jag är glad över att förlänga med KRIF, jag trivs i laget och har fått ett förtroende som jag önskat och utvecklat mitt spel därefter. Nu hoppas jag att man kan utveckla mitt spel ytterligare.

Läs mer om Tim här: https://www.eliteprospects.com/player/288118/tim-bothen

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula