Oliver Glennmar förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med CL Åkeri en förlängning av Oliver Glennmar

Egna produkten Oliver Glennmar, 19, tog under säsongen stora kliv i sin utveckling och visade att han hör hemma på seniornivå. Den riviga forwarden kommer tillföra mycket energi och är en spelare som är väldigt jobbig att möta.

Emil Ivansson om Glennmar:

– Oliver har haft en lång resa hos oss nu i A-laget på 2 och ett halvt år. Han har haft ett otroligt bra tålamod och varje dag jobbat på. Först i år tycker jag han verkligen kommit in på seniornivån, och har gjort det riktigt bra. Han är en energispelare som är tuff att möta. Han ger laget energi med sitt spel och det är en viktig del i ett lag. Jag är övertygad om att Oliver kommer fortsätta att växa hos oss. Viktigt med egna produkter i laget!

Oliver om att förlänga med KRIF:

– Grymt kul att få spela ett år till i moderklubben! Känner ett sjukt revanschsug inför nästa säsong och det ska bli spännande att se vad vi som lag kan åstadkomma. För egen del så blir det första senioråret och det känns suveränt att få tillbringa det i KRIF.

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula