Sebastian Magnusson förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Dynacon en förlängning av Sebastian ”Basse” Magnusson

Kulturbäraren Sebastian Magnusson, 33, är nu klar för sin elfte säsong i KRIF-tröjan. Under säsongen passerade han 400 matcher i klubben. Basse är en väldigt viktigt spelare som med sin erfarenhet kommer tillföra en oerhörd rutin.

Emil Ivansson om förlängningen:

– Såklart en viktig förlängning. Han har varit här i många år, och varit med om mycket och den erfarenheten betyder mycket för en grupp. En spelare som är tuff att möta och ger oss energi och han ger oss en offensiv tyngd som alla lag behöver. En ledare på och utanför isen som hjälper våra yngre killar på ett bra sätt. Vi ser fram emot att se Basse på isen nästa säsong också!

”Basse” om förlängningen:

– Jag är fruktansvärt revanschsugen! KRIF ska vara med och kriga i Allettan! De senaste två säsongerna är vad dem är, det gör mig bara ännu mer motiverad inför säsongen som kommer. Förra säsongen hade vi höga toppar och hade vi varit effektivare hade vi spelat längre in på våren, men vår lägstanivå var alldeles för låg. Jag ser verkligen fram emot att få representera KRIF i minst en säsong till och jag hoppas vi får tillbaka vår härliga publik nu när pandemin har lagt sig.

Kontraktet är skrivet över nästa säsong.

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula