Oliver Olsson förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Börjessons Bil en förlängning av Oliver Olsson

Emil Ivansson om Oliver:

– Oliver kom tillbaka till oss efter ett år på flykt, och jag tycker han kom tillbaka till oss som en bättre spelare. Han har en jämnare nivå i sig, och har sällan gjort en dålig match. Han hade en start på säsongen där han var med och skapade otroligt mycket men som tyvärr inte gav utdelning. Ju längre säsongen gick så kom utdelningen, och nu är vi övertygade om att han kommer ta ett kliv till. Han ger oss en kraft i offensiven med sin skicklighet. Vi är oerhört glada att Oliver stannar hos KRIF Hockey.

Oliver om att stanna i KRIF:

– Jag är såklart glad över att stanna! Vi hade ett bra lag förra säsongen men vi var tyvärr över en stor del av säsongen ineffektiva och det är klart som offensiv spelare att man känner ett ansvar för det. KRIF är en klubb som ska vara i Allettan och slåss bland toppen, och jag är mer än villig att hjälpa klubben till det och ser fram emot en ny säsong.

Kontraktet är skrivet över nästa säsong.

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula