Surahammar förlänger med Samuel Lidström

Igår kväll kom det glädjande beskedet att forwarden Samuel Lidström stannar i föreningen och i höst inleder sin tredje säsong hos oss i Surahammars IF.

Den snart 22-årige forwarden har haft en mycket fin utveckling under sin tid i föreningen och tagit nya kliv i stort sett varje månad. Samuel är alltid hårt jobbande i båda riktningar och en otroligt nyttig lagspelare, och det var en förväntansfull och glad Samuel Lidström som nu kunde konstatera att kontraktet är säkrat.

-Det känns otroligt roligt att få fortsätta i Sura. Vi har haft en sådan fin utveckling de senaste säsongerna, och att ta sig så långt som vi gjorde förra säsongen hade ingen trott så det känns väldigt roligt att fortsätta i Sura när det har gått så bra för oss.

-Vi har haft en väldigt bra grupp i Sura och det var ett självklart val att fortsätta i sura nu när jag fick chansen. Jag känner att för min egen del har jag utvecklats mycket denna säsong med mitt hårda jobb på isen och jag är otroligt taggad inför nästa säsong. Det ska bli kul att få dra igång igen efter sommaren och jag ser fram emot att även kommande säsong få spela inför publiken i Surahallen.

Vi tackar Samuel för pratstunden och gläds åt att pusselbit efter pusselbit faller på plats i den trupp som ska försvara föreningens färger i Hockeyettan nästa säsong. Extra roligt att så många av de spelare som levererade på en hög nivå i vintras också blir kvar och kan fortsätta utvecklas tillsammans.

Text: Mattias Forsberg

Foto: Oliver Szabo