Sundin stannar i SIK

Skövde IK meddelar att man skrivit ett nytt kontrakt med den starke och reslige backen Anton Sundin över säsongen 2022-2023.

Anton som anslöt till Siken inför den nyss avslutade säsongen från Halmstad Hammers, men som har fått sin hockeyutbidning i Hanhals och Frölunda blir där med nästa pusselbit i lagbygget inför kommande säsong.

Anton kom verkligen igång under säsongens gång och visade ju längre säsongen gick vilka defensiva kvaliteter han besitter.

Sik:s klubbchef Anders Lundström kommenterar att Anton signat ett nytt kontrakt till hemsidan:

– Jättekul att Anton blir kvar här hos oss. En fantastisk kille med gott omdöme som jobbar hårt varje dag för att laget ska bli bättre.

Han hade ju en liten annorlunda säsong förra året där han under våren gjort ett ingrepp i en axel vilket gjorde att hans träning och uppbyggnadsperiod blev lite annorlunda än hur det brukar se ut, vilket såklart påverkade startan av säsongen för honom. Men ju längre in vi kommit i säsongen har vi sett hur duktig han är och vilka kvaliteter han besitter. Med sin storlek, placeringsförmåga och lugn ger han en riktigt trygghet i bakre leden.

Nu kan man se att han är ännu mer taggad inför att träna upp sig ordentligt och ser riktigt stark ut i gymmet. Jag tror vi kommer få se en riktigt vältränad och motiverad Sundin till hösten.

Hemsidan gratulerar Sundin till sitt nya kontrakt.

Anders meddelar också att det börjat röra på sig kring träningsmatcher och upplägg inför hösten. Mycket glädjande att den mycket populära SIK-dagen ser ut att göra comeback efter att fått vila under två år av pandemi.

Vi återkommer inom kort med motstånd och datum för träningsmatcher, SIK-dagen och annat kring hösten.