NYFÖRVÄRV! Poängstark center klar för Lindlöven!

NYFÖRVÄRV!
 
Johannes Jämsén är klar för Lindlöven!
Jämsén är en poängstark center, fostrad genom Södertäljes organisation. Han gjorde senast 58 (!) poäng med J20-laget och landade på en sjätteplats totalt i hela ligan. Han gjorde även sin allsvenska debut då han gjorde 14 matcher med A-laget.
 
Osten:
I Johannes får vi en seriös spelare med lite allsvensk rutin. Han är en poängfarlig center, men en som även tar ett stort ansvar i defensiven. Ska bli grymt kul att se vad han kan bidra med i laget. Han kan bli ett riktigt utropstecken i vinter!
Det är så kul att Johannes vill komma till oss och fortsätta sin utveckling.
Johannes kommer att lira med #18 på ryggen!

Lagbygget:

William Lindgren (Back)
Philip Nyberg (Back)
Elias Lindgren (Back)

Anton Widmark (Center)
Filip Nyberg (Center) – NY
Johannes Jämsen (Center) – NY