Anton Karlsson klar för sin tredje säsong!

Foto: Hasse Persson

Anton Karlsson förlänger!

Anton gör sin tredje säsong för Lindlöven. Förra säsongen var en skadefylld historia för Anton. Trots det lyckades han knipa 6 poäng på 15 matcher.

Osten:
Anton är en viktigt spelare som förlänger. Han var innan den elaka knäskadan en utav våra bästa spelare förra säsongen. Otroligt nog lyckades han komma tillbaka efter jul och gjorde det kanonbra. Känns skönt att han skriver på för ytterligare ett år. Det är en spelare som man vet exakt vad man får av! En riktigt krigare som alltid ger 100% på isen och kan användas i alla olika spelformer. Anton kommer som förra året bära #24 på ryggen.

 

Lagbygget:

BACKAR:

  • William Lindgren
  • Philip Nyberg
  • Elias Lindgren  

FORWARDS:

  • Anton Widmark
  • Filip Nyberg  – NY
  • Johannes Jämsen  – NY
  • Anton Karlsson