Nyförvärv: Rasmus Koskinen

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Jetpak nyförvärvet Rasmus Koskinen

Forwarden Rasmus Koskinen, 24, med Mora IK som moderklubb är klar för KRIF Hockey. Rasmus har de senaste säsongerna spelat i Tranås AIF och var även under förra säsongen utlånad till Almtuna IS i Hockeyallsvenskan ett antal matcher. Rasmus är en energispelare med grym inställning som alltid går in fullt i närkamperna.

Emil Ivansson om Rasmus:

– Vi är väldigt glada över att Rasmus ansluter till oss. Vi har stött på han väldigt många gånger de senaste säsongerna. Han är en otroligt bra skridskoåkare som är jobbig att ha efter sig, och han besitter även bra kunskaper i PK som jag gillade från säsongen som gick. Det finns även en uppsida i det offensiva som jag tror vi kan ha nytta av. Han är en bra kille som vet vad han vill och vi har haft bra samtal om hur vi ska få nytta av varandra i framtiden.

Rasmus om att komma till KRIF:

– Det ska bli otroligt spännande att komma till KRIF, en förening som varit i framkant länge i Hockeyettan. Jag har hört mycket gott om föreningen och det har alltid varit tufft att möta KRIF. Jag kommer att ge allt i alla situationer och även försöka vara en så bra lagspelare som möjligt! Jag ser fram emot en lärorik och rolig säsong och hoppas på fulla läktare och spel långt in på våren.

Kontraktet är skrivet på 1 år och börjar gälla i Augusti.

Läs mer om Rasmus: Rasmus Koskinen – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Rasmus!

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula