Energisk forward klar för TAIF

Vi välkomnar idag forwarden William Magnusson från Linköping HC J20 till Tranås AIF.

William Magnusson har Linköping HC som moderklubb och kommer närmast från en mycket poängstark säsong där han producerade 40 poäng (17+23) på 50 matcher. Med William klar så återstår nu fem platser att fylla innan truppen är komplett. En back, en center och tre forwards ska in ytterligare.

William är en energisk intensiv forward med en poängstark säsong bakom sig. Han är smart, jobbar hårt över hela banan och är skarp i penalty-killing. Skolad den hårda vägen i LHC med en vilja att utvecklas varje dag. säger klubbchef Stefan Fransson.

 

Målvakter:

Victor Johnson

Viggo Andrén

Backar:

Viktor Nilsson Westlund

Elliot Timander

Fredrik Lindström

Hugo Wendt

Filip Forsmark

Petter Eklöf

Robin Felix

William Wennström

Forwards:

Edvin Karlsson

Oscar Lilja

Chongming Lee

Ivar Arnesson

Lukas Isaksson

Erik Brissle

Casper Andersson

Anders Skoog

Pontus Eklöf

William Magnusson