NYFÖRVÄRV! Tim Alverhag blir Lindlövare!

Kanske lite bekant, men Tim Alverhag är näste nyförvärv i Lindlövens trupp!

Tim kom till Lindlöven på lån från AIKs juniorverksamhet efter jul förra säsongen. På den lilla tiden han spelade förra året kunde man se att han har stor potential.  Han noterades för 5 poäng på 8 matcher samt ett poäng i slutspelet.

Osten:

Tim gjorde det grymt bra hos oss efter jul och jag tror och hoppas att han kan få en bra utveckling hos oss kommande säsong. Var perfekt att han fick känna på lite seniorhockey redan förra året. Han är en teknisk spelare som är bra med puck och hittar smarta lösningar i spelet.

Tim kommer lira med #10 på ryggen!

Lagbygget:

MÅLVAKTER:

  • Jonatan Frykholm

BACKAR:

  • William Lindgren
  • Philip Nyberg
  • Elias Lindgren  

FORWARDS:

  • Anton Widmark
  • Filip Nyberg  – NY
  • Johannes Jämsén  – NY
  • Anton Karlsson
  • Anton Toolanen
  • Tim Alverhag – NY