Lucas Folkesson förlänger

KRIF Hockey presenterar i samarbete med FSG en förlängning av Lucas Folkesson

Emil Ivansson om Lucas:

– Ännu en egen produkt skriver kontrakt. Lucas har under två års tid varit med oss i A-laget och den gångna säsongen varit en del i träningsgruppen med ganska många inhopp i matcherna. Han har under året spelat extremt mycket matcher med oss, J20-laget och med Sölvesborg i Hockeytvåan, vilket gjort att han tagit steg i sitt spel. Lucas har ett år kvar som junior och kommer fortsätta utvecklas i våran miljö. Han har varit med redan, och nu med detta kontrakt får han i lugn och ro komma in i seniorvärlden. Han är en enkel spelande back med bra första pass, och spelar dessutom fysiskt. Han är bra på skridskorna och kommer som sagt fortsätta att ta steg nu när han är i miljön fullt ut.

Lucas om att skriva kontrakt med KRIF:

– Jag är otroligt glad över att kunna representera KRIF ännu en säsong och nu på seniornivå. Att skriva på för KRIF är något man redan som liten i föreningen alltid drömt om. Jag hoppas att jag kan fortsätta utveckla mitt spel och växa in i seniorhockeyn. Jag ser fram emot att se hur vi som lag kommer prestera under nästa säsong.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

Läs mer om Lucas Folkesson: Lucas Folkesson – Elite Prospects

Alltid Oavsett!