Nyförvärv: Teodor Nyström

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Fastighetsbyrån nyförvärvet Teodor Nyström

Backen Teodor Nyström, 21, med Rimbo IF som moderklubb är klar för KRIF Hockey.
Teodor kommer senast från spel med Hanhals IF och har tidigare säsonger även spelat med Almtuna IS i Hockeyallsvenskan.

Emil Ivansson om Teodor:

– Han är en riktig lagspelare som gör allt för laget. Han är en defensiv back med ett enkelt och bra första pass. Han har trots sin unga ålder en erfarenhet både från Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Han har funnits på radarn ett tag och jag har haft god koll på honom. Han kommer bli favorit i SCA när han blockar skott som ingen annan. Det ska bli roligt att se hans fortsatta utveckling hos oss. Varmt välkommen!

Teodor om att komma till KRIF:

– Väldigt kul att få komma till en klubb som KRIF med sina goda ambitioner! Jag känner spelare som varit mycket nöjda under sina sejourer här och pratat gott om KRIF som lag och organisation. Jag ser mycket fram emot att få spela för KRIF och åka ut på isen framför publiken i SCA. Trevlig sommar så ses vi till hösten!

Kontraktet är skrivet på 1 år och börjar gälla i Augusti.

Läs mer om Teodor: Teodor Nyström – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Teodor!

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula