Kort utflykt för Ström

Det blev en kort utflykt hem till värmlandsskogarna för Jonathan Ström. Idag meddelar nämligen Skövde IK att man kommit överens med den hårt jobbande centern om ett kontrakt över säsongen 2022-2023, och därmed återvänder han till Siken från Forshaga för vilka han lämnade precis före deadline day för övergångar den gångna säsongen.

Jonathan som kom till SIK från Köping inför säsongen 2019-2020 kommer att påbörja sin fjärde säsong i Skövde IK, och han har hunnit spela närmare 120 matcher för klubben.

Anders Lundström, SIK:s klubbchef säger till hemsidan:

-Kul att Ström är tillbaka efter sin utflykt hemåt. Vi gillar Jonathan här, och han bidrar med ett otroligt arbete för laget varje gång han sätter ut skridskorna på isen på såväl träning som match. Han kan spela i många spelformer och kör 100% hela tiden vart han än befinner sig på banan. Så när han signalerade att han var redo för att komma tillbaka och signa på ett nytt kontrakt kände vi att det skulle kännas mycket bra att ha honom i laget även fortsättningsvis, och nu är vi i hamn vilket känns kanonbra.

Jonathan börjar bli en rutinerad spelare och har snart lirat över 300 matcher i Hockeyettan trots att han inte är så gammal än, avslutar Lundström.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2022-2023.