Nyförvärv: Lucas Jidenius

KRIF Hockey presenterar i samarbete med JP Montage nyförvärvet Lucas Jidenius

Forwarden Lucas Jidenius, 22, med Stocksunds IF som moderklubb är klar för KRIF Hockey. Lucas spelade förra säsongen med Vimmerby HC och skickade KHK på barmarksträning i Play Off där han gjorde 4 mål på 3 matcher. Han har tidigare säsonger även spelat med Mariestads BoIS. Juniortiden tillbringade han i Luleås organisation. 

Emil Ivansson om Lucas:

– Vi har sedan en tid tillbaka sökt en målskytt och vi är otroligt glada över att Lucas kommer till oss. Med sina 15 mål i södra förra säsongen tror vi att vi har hittat rätt. Lucas är en bra hockeyspelare med näsa för målet. Han är användbar på olika sätt och jag tror och hoppas att vi kan få honom att utvecklas hos oss. Varmt välkommen till KRIF Hockey!

Lucas om att komma till KRIF:

– Det känns jättebra att komma till KRIF. Jag vet att KRIF har höga ambitioner inför nästa säsong och jag är tacksam över att få vara med på den resan tillsammans med hela staden. Jag hoppas på att kunna hjälpa till med mina spetsegenskaper och fortsätta utvecklas. Ser verkligen fram emot att träffa alla i laget och fansen efter sommaren!

Kontraktet är skrivet på 1 år och börjar gälla i Augusti.

Läs mer om Lucas: Lucas Jidenius – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Lucas!

Alltid Oavsett!

Foto: Calegula