Snart fyller vi en roster som gapar tom!

“-Sedan serien slutade för snart 3 månader sedan så har vi jobbat i det dolda”, säger GM Patrik Stolt.

 

-Det blev en lite svidande säsongsavslutning när vi inte tog det sista halmstrået framför Wings i den sista avgörande matchen och därmed missade play-in spelet men sedan har Silly Season kört på som vanligt och även vi har ett par tunga spelar tapp i form av Dennis Finn Olsson och Erik Aterius som gjort klart med serie kollegor i östra.

Ett annat stort tapp är Tobias Ericsson som lägger ner men det stora positiva är att vi har anställt honom som sportsligt ansvarig för U15-J20 och även som kompetens till A-laget och tillika instruktör på Hockey inriktningen vid Gymnasiet i Vallentuna.

 

Klart sedan tidigare enligt ömsesidig överenskommelse var att tränarna Mikael Österblom och Magnus Kullerback avtackades för sina två säsonger i Vallentuna Hockey. Klart var också att Måns Kruger, Jim Jakobs och Niclas Lehmann inte skulle fortsätta som spelare.

 

– Vi har 9 spelare som vi har förlängt kontrakten med, i de flesta fallen med option dessutom. Vi har hittills 3 nyförvärv, 1 back och 2 forwards klara och fler på väg in. De kommer att presenteras inom kort på våra sociala medier, så håll utkik, säger GM Patrik Stolt.

-Vi har gjort klart med ny ass tränare och även han kommer att presenteras närmare inom kort.