NYFÖRVÄRV! Välkommen Anton Fält!

Välkommen till Lindlöven, Anton Fält!

Anton kommer genom Östersunds & Modos organisation men har under sina seniorår spelat i både SK Lejon och senast, Kiruna AIF. Senaste säsongerna har han noteras med 16 och 5 poäng. Ska bli intressant och se vad han kan bidra med i vinter!

Osten:
Vi har hört oss för lite om Anton och fått bra referenser. Han är en rörlig back med ett bra spelsinne. Ska bli väldigt kul att följa hans utveckling hos oss. Förhoppningsvis kan vi få ut en hel del offensivt i honom! Fält kommer att lira i nummer #14 vinter!

Lagbygget:

MÅLVAKTER:

 • Jonatan Frykholm
 • William Kias – NY

BACKAR:

 • William Lindgren
 • Philip Nyberg
 • Elias Lindgren  
 • Joshua Karlsson
 • Anton Fält – NY

FORWARDS:

 • Anton Widmark
 • Filip Nyberg  – NY
 • Johannes Jämsén  – NY
 • Anton Karlsson
 • Anton Toolanen
 • Tim Alverhag – NY