Möller kör på

Den hårt jobbande forwarden Erik Möller har signerat nytt kontrakt med SIK.

Den egna produkten kommer därmed gå in på sin 5:e säsong där han gjort matcher för Sikens representationslag, och där han varit helt ordinarie i matchtruppen senaste 2 åren. Erik har trots att han nu kommer inleda sin första säsong som senior redan hunnit spela över 100 hockeyettan matcher, vilket är imponerande för en spelare född 02.

SIK:s klubbchef Anders Lundström säger till hemsidan i en kommentar:

-Möller står för hårt jobb och har en härlig lojalitet mot laget i sitt sätt att spela. Han har de senaste åren utvecklat en otroligt fin attityd till jobbet på isen och har lärt sig spelet över hela banan på ett jättefint sätt. Han har fått mycket defensiva uppgifter senaste åren där han dragit ett stort lass trots sin ålder i boxplay. Vi hoppas att han ska ta ytterligare kliv kommande säsong. Jag vet att han jobbar stenhårt på att även få igång sin offensiv även på A-lagsnivå, men det kommer komma. Den gång säsongen skapade han, framför allt under hösten, massor av målchanser för sig och sin femma och jag känner stor förhoppning om att han ska ta ett kliv till kommande säsong.

Kontraktet är skrivet över 2022-2023.