Bolinder skriver A-lagskontrakt

Skövde IK meddelar att man skrivit kontrakt över 2022-2023 med den reslige juniorbacken Viktor Bolinder. Viktor som redan förra året mer eller mindre spelade in sig i truppen och gjorde hela 28 framträdanden i A-laget på ett förtjänstfullt sätt, har nu belönats med sitt första riktiga A-lags kontrakt med Siken.

Viktor som är Falköpingsbördig från början, har de senaste åren delat tiden mellan Falköpings A-lag och SIK:s juniorer. Han tog stora kliv i sin utveckling förra säsongen och gjorde många fina framträdanden i SIK:s representationslag med sin storlek och lugn.

-Vi är jätteglada att utvecklingskurvan har varit så fin för Viktor senaste året. Han har växt till sig och blivit väldigt stark, är skicklig med pucken och gör få misstag i stressade situationer, säger klubbchefen Anders Lundström till hemsidan. Han är otroligt seriös med sin träning och vill väldigt mycket med sin ishockey, vilket är roligt. Bollas är också en härlig kille som passar väldigt bra in i gruppen, avslutar Anders.

Kontraktet är skrivet över 1 år.

Hemsidan gratulerar Viktor till sitt första A-lagskontrakt!