Nyförvärv: Casper Åkesson

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Företagsrevision Syd AB nyförvärvet Casper Åkesson

Forwarden Casper Åkesson, 21, med Östervåla IF som moderklubb är klar för KRIF Hockey. Casper inledde förra säsongen i Köping HC och avslutade med spel i Tyringe SoSS som han var med och spelade upp i Hockeyettan. Han är fostrad i Rögles organisation och beskrivs som en lagspelare som tar jobbet över hela banan.

Emil Ivansson om Casper:

– Vi är glada över att knyta upp Casper till oss. Casper har gedigen bakgrund från Hockeyettan och vet vad det innebär. Han är extremt bra tränad och är en laglojal spelare som offrar sig för laget. Han kommer vara jobbig att möta och kommer att kunna användas i vårt boxplay, men det finns även en offensiv uppsida som kan användas hos honom. Självklart har vi kunnat använda Marcus Jörgensen som en bra referens, eftersom han hade Casper i Tyringe förra säsongen.

Casper om att komma till KRIF:

– Det ska bli grymt kul och inspirerande att få representera KRIF kommande säsong. Jag har bara hört bra saker om klubben och ser fram emot att få dra igång. Jag hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar oss i hemmaborgen i vinter!

Kontraktet är skrivet på 1 år och börjar gälla i Augusti.

Läs mer om Casper: Casper Åkesson – Elite Prospects

Välkommen till KRIF Casper!

Alltid Oavsett!