Offensiv förstärkning

Skövde IK meddelar att man gjort klart med ytterligare förstärkning till sin offensiv inför kommande säsong. Man har skrivit ett avtal med forwarden Lukas Smith senast hemmahörande i nyligen degraderade Kumla Hockey.

Lukas som är uppvuxen som ungdomsspelare i Linköping men spelat senaste säsongerna i Västerås, Grums och nämnda Kumla, där han gjorde en fin säsong i ett hårt kämpande lag som hade det tufft.

Anders Lundström SIK:s klubbchef kommenterar förvärvet till hemsidan:

-Vi har letat efter ytterligare spelare på den offensiva sidan som även kan gå center, och i Lukas får vi en bra spelare i en bra och utvecklingsbar ålder, med erfarenhet av vår serie där han gjort det bra tidigare. Så det känns jättebra att han kompletterar vår offensiv. Han är duktig i spelet och har bra driv i det han gör så ska bli oerhört intressant hur han utvecklas vidare i vår miljö.

Det börjar närma sig säsong och Anders säger också till hemsidan att ytterligare ett par spelare ska in i truppen innan det drar igång på allvar.

-Ja, vi kommer presentera ytterligare spelare. Det mesta är klart men det återstår några detaljer på något håll, men räkna med att vi kommer släppa ytterligare spelare och göra truppen färdig. Så färdig den nu kan bli i dessa tider då det egentligen inte är helt klart förrän vid transfer deadline i februari.

Kontraktet med Lukas är skrivet över säsongen 2022-2023.

Mer om Lukas hittar ni här:

https://www.eliteprospects.com/player/387564/lukas-smith