Niklas Mattila Förlänger!

Köping Hockey är väldigt glada att välkomna tillbaka Niklas Mattila som har valt att förlänga inför kommande säsong. Nedan ställde vi några frågor till Niklas.

Hur känns det att vara tillbaka i Köping Hockey?

Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Köping. Jag skapade många vänner i Köping och det känns som vi har en god chans att lyckas denna uppkommande säsong. Jag är glad att vara tillbaka i Köping och jag är mer taggad än någonsin.

Vad lärde du dig från förra säsongen i hockeyettan?

Jag skaffade mig super bra erfarenhet och tog nya steg framåt i min utveckling match efter match. Matcherna som spelades hade en hög nivå vilket gjorde att man var tvungen att matcha den nivån, något jag verkligen gillade.

Vad kan vi förvänta oss från dig inför kommande säsong?

Det känns som det borde vara enklare att anpassa sig till svenskt spel nu efter varit här förra säsongen. Jag hoppas kunna utveckla mitt offensiva spel bland annat. Det ni kan förvänta er att jag aldrig kommer ge upp och ge mitt hjärta för laget.

Du har blivit känns som en andra målvakt ute på plan med alla dina blockerade skott, vad betyder det för dig att offra dig för att hjälpa laget?

Jag tänker att alla ska ta med sina styrkor till en match, och för mig så innebär det att blockera skott något jag gör med stolthet!

Med det sagt så välkomnar vi Niklas tillbaka till Köping Hockey!