TicketCo – nytt biljettsystem i SIK

Till denna säsongen kan vi stolt presentera ett nytt samarbete med TicketCo som kommer att vara den plattform vi säljer våra matchbiljetter ifrån. Vi har signerat ett flerårigt avtal med TicketCo och vi är övertygade om att detta kommer att ge besökarna i Billingehov en smidigare och enklare kundresa.

En av de stora nyheterna i samarbetet är Click & Collect där du som besökare köper det du önskar i kiosken/grillen direkt i TicketCo appen och sen hämtar ut din beställning via Click & Collect i kiosken. Korta kötider och en mycket smidig och enkel upplevelse för dig som åskådare.

Matchbiljetter: Biljetter till våra hemmamatcher kommer att säljas både som förköp men också på plats i Billingehov. Allt sker enkelt och smidigt via TicketCo. Vi rekommenderar att du som åskådare laddar ner TicketCo appen för smidigast hantering av biljettköp och enkel passering vid entrén.

Biljetter till seriepremiären mot Borlänge HF den 2/10 kommer att släppas under premiärveckan, så håll utkik både här på hemsidan och våra sociala kanaler.

Ordförande Alexander Fornsjö om samarbetet:
– För oss i Skövde IK så vill vi sänka tröskeln och göra det enklare att gå på hockey live i Billingehov. Med TicketCo som ny samarbetspartner kommer vår publik att ges en bättre upplevelse på plats – både vid köp av matchbiljetter men också inne i arenan och köp i kiosk/grill.. Vi vet att t.ex. uppkopplingen i Billingehov är bristfällig och med Click & Collect så kommer våra besökare att kunna handla det de önskar i kiosken/grillen enkelt och smidigt. Självklart kommer köp av matchbiljett gå att köpa som tidigare men via en padda i entrén där man som åskådare enkelt kan se en arenaöverblick och välja platser med enkla knapptryck. I vår kiosk/grill kommer det såklart att gå att betala med swish, kort och kontanter men vi hoppas att fler och fler som besöker oss kommer att använda Click & Collect för enkelheten och smidigheten.