Näst sista träningsmatchen

Inför Vallentuna vs Lindlövens IF

Två matcher återstår för Vallentuna Hockey av försäsongen. Vi skulle ha mött Lindlöven på borta is men den matchen fick vi ställa in, men nu tar vi oss an laget vi mötte hela fyra gånger förra säsongen, 2 träningsmatcher och 2 serie matcher i Vårserien Norra, där det blev förlust på straffar både borta och hemma med 2-3, så det finns revansch att utfordra.

Lindlöven har matchat mot Enköpings SK  som de slog med 5-2 i slutet av augusti, därefter har man mött Strömsbro IF, förlust med 1-2, återigen en vinst mot Enköpings SK, denna gång med 2-1 och nu senast i möte med Forshaga där man vann med 3-2 efter en bra första period, hafsig och rivig andra period för att i tredje kontrollera matchen utan att Forshaga kom riktigt nära.

Lindlöven har inför säsongen fått tillbaka Joshua Karlsson som gick till AIK, en viktig kugge i backlinjen tillsammans med bla Philip Nyberg. Framåt har man rutin med Paskaruk, Björkman, Toolanen. Det absolut största tappet är ju fjolårets komet till AIK  Maxim Semjonovs.  Några andra avbräck att nämna är Simon Bränvall, Adam Björkman, David Berg. Man har fyllt på med en del nya spelare och en spelare som man tappade till oss är #21  Jonathan Öhrström.

För vår del så har ju försäsongen allt sedan premiären gått lite upp och ner. Seger mot AIK J20 med 4-3 sedan förlusten mot Väsby där vi klappade igenom i tredje perioden,  och i lördags tappade vi åter i tredje perioden, nu mot Surahammars IF då de gick från underläge 0-2 och 1-3 till seger med 4-3.

Vi kommer till match med senaste nyförvärvet, centern Jacob Lundin. Oskar Söderberg är åter från sjukdom och alla övriga spelare är tillgängliga.