Vi söker arrangemangspersonal till våra hemmamatcher

Seriepremiären närmar sig med stormsteg. Nu på söndag den 2/10 kl. 16.00 tar vi emot Borlänge HF. För att göra upplevelsen för vår publik så bra som möjligt så söker vi arrangemangspersonal till våra hemmamatcher. Vill du vara med och göra skillnad – på och utanför isen? Vill du bidra till och skapa magisk stämning i Billingehov?

Vill du jobba bakom kulisserna med att marknadsföra och kommunicera Skövde IK till vår publik, våra partners och andra intressenter? Tycker du om mötet med människor på plats, ge god service och underlätta för våra åskådare? Då har vi flera funktionärsuppdrag och vi vill bli fler.

Du behöver inte kunna allt redan nu utan det viktigaste är en vilja att lära dig och att vara del i något större.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Entrévärd: sälja matchbiljetter genom TicketCo på plats och vara en välkomnande person till våra åskådare
– Läktarvärd: hjälpa åskådare att hitta sin plats på läktaren, svara på frågor om arrangemanget och ge allmänt god service
– Teknik: intro, musik, ljusteknik
– Webb-TV: kommentator, bildproducent, kameraman
– Sociala medier: intervjuer, foto, video

Intresseanmälan mailar du till: [email protected]