Förlust mot Borlänge

Det blev förlust efter en första period som svängde fram och tillbaka utan de riktigt farliga chanserna. Men med lite mer än 1 minut kvar av perioden kunde #21 Carlsson smälla in 0-1 efter en fin pass av Linus Gustavsson.

2a perioden öppnade Köping väldigt bra med långa anfall, dock utan några mål gjorda. Detta utnyttjade Borlänge och gjorde 2 snabba mål. Köping hämtade sig och kunde kvittera genom #20 Gustavsson. Målen i denna perioden tog dock inte slut där utan Borlänge gjorde 3-2 vilket blev 3-3 med 1 minut kvar av perioden, målet gjordes av #9 Wallen.

3e perioden började som andra med bra Köping spel vilket ledde till att Viitanen kunde göra 4-3, dettta innebär nu att Viitanen har gjort 200p i hockeyettan. Efter det så kom Borlänge in i matchen ich gjorde 2 till mål innan Kivelä Carlzon kunde smälla in 5-5. Tyvärr så kunde Borlänge tack vare en snabb replik göra 6-5 vilket blev slutresultat.

Nästa match är på söndag, hemma mot Skövde.

Gratulerar Viitanen till 200p i hockeyettan!