Lån till Tingsryds J20

Lucas Folkesson och Theo Lewén matchas i Tingsryds J20

Som ett led i det samarbete vi har med Tingsryds AIF så har vi tillsammans med Lucas, Theó och Tingsryd kommit fram till att en utlåning till deras J20 är bäst just nu. Dem är fortfarande juniorer och behöver vara på en plats där dem kan få mycket istid, och det kan vi tyvärr inte erbjuda just nu. Vi tror att detta är helt rätt väg att gå för att få dem att utvecklas och på sikt kunna spela hos oss i KRIF:s A-lag. Bägge kan kallas hem till oss när som helst, om skador eller liknande uppstår.

Vad gäller Theó så kommer han att träna och spela fullt ut där just nu, och Lucas kommer att träna mestadels hos oss men även i Tingsryd. Vi har en nära dialog med TAIF och förljer upp allt varje vecka.

Vi tackar Tingsryds AIF för ett gott samarbete och önskar Theó och Lucas stort lycka till!

Emil Ivansson