Vi måste bli fler!

Det är torsdagen den 6 oktober 2022 och vårt representationslag har avverkat dom två första matcherna i hockeyettan södra, en tuff borta match mot nykomlingen Borås med vinst 7–2 samt då igår kväll emot förtids tippade topplaget Kalmar HC vinst med 3-2 via straffar inför 482 personer på läktarna.

MEN vi behöver bli fler som stödjer oss.

Framöver är det ett väldigt ansträngt ekonomiskt läge för både privatpersoner och företag i hela vårt land och Mörrum hockey beslutade tidigt att vi måste agera för att inte tappa vår trogna publik och partners genom att sänka våra priser över hela linjen.

ALLA skall ha råd att stötta laget i hjärtat Mörrum Hockey och just nu ligger vi rätt på våra priser för alla parter om man jämför med övriga föreningar i regionen.

Föregående säsong kan vi jämföra publiksiffran mot samma motstånd Kalmar HC (840 personer) nu är det inte enbart i Jössarinken publiken har minskat givetvis men det är här vi alla kan förändra den trend som vi ser i många hallar.

Vårt representationslag är inför denna säsong tippade som sist eller som sämsta laget i serien om man nu vill lyssna på dom som anser sig vara kunniga nog i det sammanhanget ibland alla dom hockeyexperter som husera i landet.

Vilket så klart passar oss utmärkt att slå ur det underläget MEN vi behöver fler utav er gamla spelare, ledare, sponsorer, supportrar, medlemmar, ungdomar m.m. att komma till hallen så att vi tillsammans kan visa våra motståndarlag, hockeyexperter och övriga som önskar komma till Jössarinken och tror sig kunna besegra VÅRT lag, vill jag att vi tillsammans visar dem raka motsatsen.

Vi i föreningen hoppas att det kommer mycket folk på läktarna som helhjärtat vill se sitt lag segra och spelare som inspireras och kör som galningar för klubbmärket på bröstet i varje match.

Onsdagen den 12 oktober klockan 19.00 kommer nästa tippade topplag i serien Vimmerby hockey och föreningen kommer att köra vår årliga Enkrona match och vår interna målsättning är att nu jädrar har vi läge! laget vinner matcher och vi ligger just i toppen av serien och nu behöver vi er hjälp att fylla hallen ta med era vänner, familjer å alla ni känner, så visar vi upp Mörrum hockey på sin rätta sida.

Ni som ännu inte har anmält ert intresse och anmält er till köp av Enkronan gör det via vår hemsida eller kontakta någon i styrelsen om ni så vill.

Föreningen har redan satt igång både styrelse, spelare ledare att ringa runt till privatpersoner och företag, skulle någon av er inte blivit kontaktade, snälla kontakta oss då så att vi vet!

Vi kommer att räkna antalet sålda biljetter totalt så vi hoppas och hejar på så att alla som köpt biljett även kommer fysiskt och tittar på matchen.

 

Anders Gustavsson Ordförande Mörrum Hockey