Förlust i hemmapremiären – Eskilstuna på söndag

Efter en stark premiär fick Lindlöven se sig besegrade av ett bra Skövde

Första perioden böljade åt båda håll och lagens chanser avlöste varandra. Skövde tog ledningen efter 15.35 genom Adam Thilader. Direkt efter pucken släppts gjorde Filip Barklund 1-1 framspelad av William Lindgren och Anton Widmark tiden för det var 15.56.
Andra perioden var ett ställningskrig och båda lagen hade flera chanse att göra mål men bra målvakts spel av William Kias i hemma kassen samt Robin Wallin i Skövde målet gjorde att perioden slutade 0-0.
Tredje perioden var helt jämn men 13.52 gör Skövde genom Lukas Smith 1-2. Lindlöven gör en push men Skövde håller undan på ett bra sätt och kan avgöra i öppen kasse genom Axel Abrahamsson med sekunder kvar att spela.

På söndag åker grabbarna till Eskilstuna och är inställda på att komma tillbaka på vinnarspåret!

Nedsläpp 16:00 på söndag