Straffvinst mot Linden

Ytterligare 2 poäng in på kontot efter en straffvinst i Eskilstuna.

Första perioden startar Lindlöven bra och skapar flertalet chanser i början. Men efter en olycklig hög klubba på en Lindlövenspelare tar Linden ledningen i efterföljande powerplay genom Miro Mäkinen. Inget mer mål faller i första men båda lagen skapade chanser för fler mål.

20 sekunder in i andra så kvitterar Anton Toolanen på en styrning framspelad av Totte Anrén och Elias Lindgren, efter det tar Linden över perioden och skapar mängder av chanser på en storspelande Jonathan Frykholm riktigt slarvigt spel av Lindlöven hela perioden, 2-1 kommer följaktligen efter 12 min spel i perioden det är Andreas Strafforelli som hittar nätet bakom Frykholm, det kunde varit betydligt mer men stannade där.
I den tredje perioden kommer Lindlöven ut som ett helt nytt lag och fullkomligt bombarderar Linden kassen med skott, utdelningen kommer 10 min in i perioden när Anton Widmark trycker in pucken från nära håll snyggt framspelad av Tobias Sjökvist och Isak Jonsson.
Det blir tyvärr inga mer mål under ordinarie speltid och  inte heller under 5 min förlängning. Straffar fick avgöra Tobias Sjökvist gör mål för Lindlöven  samt Filip Barklund. Fryckan håller nätet rent och grabbarna tar med sig 2 pinnar till Lindesberg.