Förlust borta mot Tranås

Köping Hockey förlorade borta mot Tranås Hockey med 5-1 i dagens holmgång.

Tranås Hockey kom ut i ett högt tempo och satt hög press på Köping vilket ledde till långa anfall. Eneroth som stod i mål för dagen fick börja matchen med att göra en del svettiga räddningar. Tranås tryck skulle leda till ett ledningsmål efter 09:12 på klockan. Efter det så började köping komma in i matchen mer och mer och hade några chanser göra mål, istället blev det 2-0 med 23 sekunder kvar i första.

I andra perioden gjorde Lucas Gustavsson sitt första mål för säsongen vilket innebar 2-1 och game on. Men klockan han inte slå många slag innan Tranås utökade till 3-1 vilket skulle bli 4-1 innan periodpaus nummer två.

I tredje perioden skapade Köping en hel del chanser för att komma ikapp, men pucken ville inte in. Ett till mål skulle komma till Tranås vilket också blev slutresultatet.

Dagens bästa: Köping Hockeys boxplay (klarade 3 av 3)