Matchavgörande misstag avgjorde gårdagens förlust

Det får inte förekomma på någon nivå att en match ska avgöras på detta sätt!

Vi åker på en onödig förlust borta mot Segeltorp då matchen avgörs i andra periodens sista fjärdedel. Först drar vi på oss en onödig utvisning och samtidigt en missconduct men följden efter det blir miserabel.
Spel 5 mot 3 i 2 minuter och inte nog med eländet så får vi en

utvisning till och ytterligare 1 minut i samma underläge och vips står det 2-1 på tavlan.
Vi skulle avgjort matchen långt tidigare då vi har klockren stolpe ut i PP, två tillfälle då pucken dansar på mållinjen mm mm. Vi var sett till hela matchen ett mycket bättre lag än Segeltorp, vi fick långa anfall och stundom fick inte Segeltorp ut pucken från egen zon och det var en storspelande Malmqvist som räddade alla tre poängen till hemmalaget.
Flera positiva saker tar vi med oss såsom att Haas fortsätter att storspela i målet, Edvardsson och Lagerstedt gjorde sina första mål i Vallentuna dressen.

Nu laddar vi om för ett intressant derby möte mot Väsby hemma i Vallentuna Ishall kl 19.00.