Tung förlust hemma mot Enköping

Kvällens match blev en riktig nagelbitare, en jämn match med många chanser för båda lagen. Segeltorp tog ledningen 1-0 genom Henrik Rommel (Finn-Ohlsson, Lennhammer) redan efter 32 sekunder. Enköpings Tobias Smids kvitterade till 1-1 med en studspuck från dålig vinkel. Innan första perioden är slut tar Segeltorp ledningen 2-1. Målet görs i PP av Henrik Rommel (Usov, Lustig) . Segeltorp leder matchen rättvist efter första. I andra perioden är det mycket ställningskrig men en hel del chanser för båda lagen. Perioden slutar 0-0 . I tredje perioden får Enköping en utvisning men lyckas kvittera med en man mindre efter ett misslyckat uppspel av Torpet. 2-2 målet görs av Tobias Smids. Spänningen stiger minut för minut. Tekning i hemmalagets zon med mindre än två minuter kvar. Enköpings Samuel Lidström vinner tekningen och backen Johannes Hellsten får drömträff rakt upp i västra krysset, 2-3… Segeltorp tar ut målvakten men det utnyttjar Enköping och Maximilian Popovic fastställer slutresultatet 2-4. En tung förlust där Torpet skapade flest chanser men inte lyckas göra mål på chanserna. Enköping gör en bra bortamatch och har den lilla tur som man behöver för att vinna jämna matcher.

Resultat : 2-4 (2-1,0-0,0-3)

Skott: 35-26

Se matchen i efterhand på Hockeyettan Play

Se en period av den avbrutna matchen på Hockeyettan Play

 

Matchen presenteras av

 

SPONSORER & PARTNERS