Ordföranden har ordet!

Gällande alla spekulationer som pågår väljer vi nu att kommentera läget vi befinner oss i.

Vi är ännu ganska tidigt på säsongen och därför tar vi beslut redan nu som kommer att gynna föreningen under resterande säsong och i framtiden.

Det som måste säkerställas är den ordinarie och löpande driften i föreningen såsom löner och övriga driftskostnader. Det finns inga som helst beslut eller tankar på att inte fullfölja säsongen utan enbart beslut på att jobba vidare med att få in fler som hjälper till och fler intäkter både på matcher men även jobbet på marknadssidan med sponsorer m.m.

Vi kommer träffa våra sektioner inom föreningen nästa vecka där målsättningen är att få till en åtgärdsplan tillsammans som kan sätta igång jobbet med hur vi kan förändra bilden på intäkter.

Vi jobbar just nu i styrelsen med flera projekt som skulle kunna ge föreningen fler intäkter men där behöver vi hjälp utav fler personer för att genomföra detta, fler manstimmar helt enkelt, dessa projekt kommer att göra skillnad för oss på intäktssidan ganska omgående.

Tyvärr ser vi att det går väldigt trögt och därför måste vi nu ta till andra åtgärder och det är att även titta på kostnadssidan därav insamling till bussresor.

Lösningar finns, det gäller bara att vi går ihop som en förening nu så att läget inte förvärras ytterligare framöver. Det är dags nu att visa varandra att vi vill ha en A- sektion med ett hockeylag på division-1 nivå även nästkommande säsong.

Information kommer löpande framöver hur resultatet går vad gäller lösningar på intäktssidan.

Anders Gustavsson

Ordförande Mörrum Hockey