Förlust i sista matchen

I den första perioden känns det som att det var två lag som känner på varandra och det händer inte mycket alls. Sura känns ändå lite hetare och har mycket mer att spela för än Lindlöven och vinner perioden på poäng.

Spelet i den andra perioden är lite lika som första det händer inte mycket men nu är det Löven som har lite mer chanser… dock utan att skapa jättemycket utan det är två lag som håller varandra på utsidan och det känns rättvist med lika läge inför sista perioden

Efter 41.40 i den tredje perioden tar Surahammar ledningen genom Marcus Wahlgren ass E Karlsson genom dåligt försvarsspel i Lindlöven. Det kändes som Sura grabbarna ville mycket mer än Löven grabbarna. 2-0 kommer genom Samuel Ander ass E Karlsson samt H Pettersson tid 43.22 och då går luften ur Linde grabbarna som är klara för Allettan . 3-0 kommer följaktligen genom Lukas Söderlund ass Rydberg och Udd. Resten av perioden spelas av och Löven grabbarna gör överlag en blek insats.