Hemvändare förstärker Mörrum

Julen brukar kallas den stora hemvändarhelgen – och vänt hem är precis vad en trio Goisare har gjort. Följande tre forwards är klara för spel i Mörrum Hockey i matcherna mot Krif (28 december i Jössarinken) och Köping (på bortaplan 30 december).

Vilmer Stahmann, 19, Rögle BK J20:

”Klok och spelskicklig, har tagit steg framåt hela tiden i Troja och nu i Rögle. Tvåvägsspelare som också kan göra en och annan poäng”, säger Fredrik Ekeflod i Mörrums sportgrupp.

Isac Nielsen, 18, Växjö Lakers J20:

”En hårt arbetande spelare. Om du så väcker honom mitt i natten så kommer han att göra jobbet. Har fått känna på hetluften i någon SHL-match och spelat i J18-landslaget”.

Noah Nilsson, 19, Olofström J20:

”Välskolad med bra grundskills. Duktig på skridskorna.”

Förutom Vilmer, Isac och Noah ansluter även Hugo Blomberg, 19, back från Olofströms J20, till Mörrums A-trupp för spel mot Krif och Köping. Forwarden Ivan Björkly Nordström, 20, som tidigare under säsongen spelat flera matcher för Mörrum, kommer också att finnas med när Vårserien startar. Eventuellt kommer ytterligare någon back att lånas in.

Klockan 19.00 på onsdag släpps pucken i Jössarinken. Det blir en rivstart direkt med derby mot Krif. Då blir din närvaro viktigare än någonsin!

Köp biljett redan nu:
Mörrum Hockey mot KRIF Hockey | Biljettkiosken

Köp säsongskortet ”Resten av säsongen:”
Resten av säsongen-kort 2022/2023 | Biljettkiosken