Hemmaseger för Nyköping

Lindlöven kommer ut bra i första perioden och sätter bra tryck mot Nyköpings mål utan att få utdelning. Nyköping spelar tätt i egen zon och låter Lindlöven ta avslut utifrån utan att egentligen komma in på kassen. 12.36 åker Lindlöven på en 2:a som blir kostsam. 13.35 gör Nyköping 1-0 genom Alexander Stensson ass Moberg och Ivarsson- Hamberg i spel 5-4. Det känns ändå som att första perioden går till Lindlöven.

Andra perioden är bara att glömma för Lindlöven, det är håglöst och idé fattigt och Nyköping sätts inte på några större prov. Nyköping får ett power play 6.43 in i perioden och passar på att göra 2-0 genom Sören Dietz Larssen ass Stensson samt Dahlin. Resterande delen av perioden går förbi utan att något av lagen skapar något nämnvärt,   framförallt inte Lindlöven.

I den 3:e perioden försöker dock Lindlöven trycka på och forcera men 5 min in i sista så får Nyköping en spelvändning och gör 3-0 genom Jesper Schiöler ass Lindell ock Bylin. Lindlöven reducerar till 3-1 genom Joshua Karlsson ass Anton Karlsson 9.11 in i perioden. Nyköping håller Lindlöven på utsida resten av perioden och vinner rättvist med 3-1

Nu laddar vi om för Hanviken hemma på hovet på fredag. Matchstart 19.00 puben öppnar 18.00 NU FYLLER VI HOVET!