Hemmaförlust

Första perioden börjar i ett högt tempo från båda lagen men det skapas inte så mycket målchanser, båda lagen spelar tight i försvarszon och det blir mycket spel på utsidan perioden slutar följaktligen 0-0.

I den andra perioden kommer dock Lindlöven ut och trampar gasen i botten och skapar mängder av målchanser mot mycket duktiga Carl Lidö i Hanviken kassen. Men pucken ville verkligen inte in, skotten i perioden blev 18-2 till hemmalaget, men även denna period slutar mållös.

I den tredje perioden sitter man bara och väntar på att Lindlöven skall få in ledningsmålet och mitt i Lindlöven pressen så faller en helt obegriplig utvisning på en Löven spelare som har pucken och som håller undan för tacklande Hanviken spelare. I det efterföljande numerära överläget  tar Hanviken ledningen genom Alexander Karlsson ass M Sundberg samt C Olsson tid för målet 48.21. Löven försöker resterande delen av perioden att forcera in en kvittering utan att lyckas. Klart surt att få stryk med 0-1 när bortalaget bara lyckas få iväg 13 skott på en hel match. Men det är bara blicka framåt och vässa effektiviteten.