Enkronan 22/23

Nu måste vi alla ställa upp och samla Enkronor!!!

I samband med vår hemmamatch 2023-01-11 mot Borås så kommer vi att genomföra vår Enkrona denna säsong, vilket innebär att vi frågar alla samarbetspartners och supportrar om dem vill vara med och stödja vår verksamhet. Vi kommer att räkna all publik och spelare under perioden 2023-01-02 – 2023-01-12 i KRIF:s aktiviteter.

För att verkligen lyckas så måste vi alla ställa upp och hjälpa till med att fråga alla vi känner. Om ni känner någon som ni tror vill vara med så är det bästa sättet att ni själv frågar och om ni får ett positivt svar och någon som vill vara med så ange namn (privatperson eller företag) + mailadress + vilken krona (1:-, 2:- eller 3:-) och maila [email protected] eller [email protected]key.se

OBS! Alla enkronor kommer att publiceras på följande länk, så skriv i mailet om ni vill vara anonyma: https://www.hockeyettan.se/krifhockey/partner/enkronan/

Maxbeloppet per Enkrona är 2500:-, men vill någon vara med på ett lägre belopp så är det helt okej.

Alla som deltar är med i utlottningen av 1 sargreklam, 4 säsongskort Guld samt 10 hotellövernattningar!

Har ni några frågor är ni självklart välkomna att höra av er!

Nu gör vi allt för att samla så många Enkronor som det bara är möjligt!

Alltid Oavsett!

Bästa hälsningar,
Per Mattsson
KRIF Hockey