Wallins säsong över

Skövde IK och Robin Wallin meddelar att målvaktens säsong är över. Robin som har slitit med skador under hela hösten där han haft strul både med en höft och hjärnskakning får nu ta det mycket tråkiga beslutet att säsongen är över.

Det är höften som sätter stopp för fortsatt spel resterande del av säsongen, där en förslitningsskada har gjort sig så besvärlig att det kommer behöva opereras.

Anders Lundström SIK:s klubbchef, kommenterar den tråkiga nyheten till hemsidan.

-Robin har krigat för att ta sig tillbaka i speldugligt skick, och fram till dagarna före Halmstad-matchen var alla parter inställda på att han skulle kunna spela. Men en komplikation i höften gör att att han inte kan göra sig rättvisa och därmed är det bara operation som gäller och tyvärr är säsongen över för Robins del. Otroligt tråkigt då han verkligen kändes på gång och kört stenhårt senaste veckorna för att komma i form. Men tyvärr är det den verkligheten alla spelare lever i att håller det inte, måste man ta jobbiga beslut.

-Otroligt jobbigt och tråkigt för Robin som haft det lite tufft med skador mm under en period, men vi stöttar honom helhjärtat i detta, avslutar Anders.

Foto: Skövde Nyheter