Inför Vimmerby borta ikväll

Mörrum åker idag till Vimmerby för match mot serieledarna. Det är ett revanschsuget bortalag som skrinnar in på isen ikväll. Tränare Thomas Engman är inte nöjd med insatsen hemma mot Eskilstuna Linden i onsdags.

”Vi saknar attityden och ger bort matchen. Vi är inte tillräckligt smarta. När vi får in en kvittering så måste vi bara tjippa ut några byten och bygga upp energi, istället bjuder vi på ett baklängesmål”.

Vimmerby på bortaplan ser på pappret ut som en omöjlig uppgift. Men Mörrum Hockey har besegrat serieledare tidigare den här säsongen.

”Jag var bitter efter matchen senast, men vi tränade bra igår och ikväll blir det helt andra förutsättningar än mot Linden. Nyckeln ligger i defensiven. Vi måste vara starka, stänga ytor och vinna kamperna. Kan vi bara hålla tätt bakåt så tror jag att vi kan göra Vimmerby lite frustrerade”.

Khalid Ibrahim är fortfarande sjuk. I övrigt ställer Mörrum samma lag på skidskorna som för två dagar sedan. Det innebär sex backar och elva forwards.

Här ser du matchen:

Vimmerby HC – Mörrums GoIS IK (hockeyettan.se)