Förlust på straffar

I den första perioden var det riktigt högt tempo och mycket kamp från båda lagen, spelet böljar fram och tillbaka. Men inget mål faller i perioden det kunde dock varit både 1-2-3 mål från båda lagen.

Andra perioden fortsätter som den första men Hudik tar ledningen genom ett mönster anfall efter 7.48 genom Gustav Nyström ass Byström-Johansson och Olsén. Man får även möjlighet att utöka i ett numerärt överläge 12 min in i perioden, men istället gör Joshua Karlsson matchens prestation genom att först bryta pucken och sedan åka slalom genom Hudik försvaret och virka in 1-1 i spel 4 mot 5. Fullt krig om varje millimeter resterande del av perioden och det faller inget mer mål i perioden.

Tredje perioden fortsätter i samma stil som 2:a, två lag som inte ger några ytor till kreativt spel. Lindlöven får dock en spelvändning 6.26 in i perioden då Johannes Jämsén spelar över till Joel Kiiriki som distinkt smäller in 2-1 till hemmalaget ass också E. Lindgren. Känns inte som något lag tar tag i taktpinnen efter det heller utan det är kamp i varje situation. 17.54 tar Hudik ut målvakten och satsar allt framåt och trycker på med allt vad tygeln håller men 58.52 lägger Kiiriki in 3-1 i öppen kasse och då tror man att Löven bärgat 3 pinnar…. Men icke! 19.29 gör Christoffer Jansson 2-3 ass Lander samt Wiberg. 19.55 gör även Hudik 3-3 genom Alexander Burström ass Jansson samt  Lander. Riktigt riktigt slarvigt av Löven att släppa 2 mål på 30 sekunder och inte nog med det så vinner Hudik på straffar med Gustav Nielsen som enda målskytt. Nu får Lindlöven ladda om till i morgon när Strömsbro kommer på besök, 16.00 är det nedsläpp.