Inför Tyringe borta ikväll

Mörrum Hockey möter ikväll Tyringe på bortaplan i fortsättningsserien. Efter tre raka förluster längtar Goiset efter en seger.

”Vi är 4-5 lag där nere som slåss om att undvika de två sista platserna. Så det är klart att detta blir en viktig match. Tyringe är ett lag som vi ska kunna ta poäng av, både på hemmaplan och bortaplan”, säger Mörrums tränare Thomas Engman.

En nyckel till ett framgångsrikt resultat blir att hålla tätt framför eget mål i början.

”Vi kan nog förvänta oss att Tyringe kommer att komma ut hårt i första perioden och försöka sätta tonen i matchen”.

På sjukdoms- och skadefronten har det ljusnat rejält den senaste veckan. Edvin Hansson finns åter med i laget efter flera månaders frånvaro. Khalid Ibrahim är frisk. Albin Falk är återställd efter skada. Mörrum åker till Tyringe med sju backar. Louis Vlahakis står över. Filip Brahm är med.

”Det är konkurrens bland backarna, de sju bästa spelar”.

Mike Stiliadis kommer att starta mellan stolparna. Han fick komma in i matchen mot Vimmerby och var duktig.

”Mike har visat på träningarna att han verkligen vill vara med och tävla. Martin (von Schoultz) har inte varit dålig på något sätt, men belastningen på honom har varit hög den senaste tiden, såväl fysiskt som mentalt”.

Här ser du matchen:

Tyringe SoSS – Mörrums GoIS IK (hockeyettan.se)