Tung förlust hemma mot Tyringe

Eftermiddagens viktiga hemmamatch i Hocketettan södra vårserien mot Tyringe blev en jämn historia. Tyringe lyckades till slut ta hem tre viktiga poäng och därmed kunna titta uppåt i tabellen. För Torpets del minskade dessvärre avståndet till lagen på platserna efter. Tyringe gör två mål i PP och vänder matchen på tre minuter i slutet på andra perioden. Tyvärr hamnar domarna i fokus efter ha godkänt Tyringes 2-4  efter 40:00 (som senare ändrades till 39:59). Hemmalaget och hemmapubliken hade svårt att acceptera domslutet eftersom många uppfattade att signalen för periodpaus gick innan pucken var inne. Kanske dags för att ge domarna möjlighet till videobedömning även i Hockeyettan,  TV-bilder finns ju!
Nu laddar vi om inför derbyt mot Huddinge borta på onsdag!

59:02 3-5 (EQ)